Български | English
 

 

 

 

 

За контакти: 

0877 / 10 30 08

 
 
 
 

Уважаеми Студенти,

 

Предлагаме индивидуална и ефективна подготова за Вашия държавен изпит по Икономика, Туризъм, Статистика. Ако се нуждаете от разработване на теми, или просто обяснение на основните понятия, ние можем да изготвим индивидуална подготовка спрямо Вашите лични способности, знания и начин на въприемане на материала.

 

Основната ни цел е да придобиете необходимите знания по начин, който да Ви даде спокойствие и увереност за важния изпит за дипломиране. При подготовката използваме интерактивен и диалогичен подход, за да възприемате материала още докато слушате и да запомняте примерите и понятията трайно. 

 

Начинът на поднасяне на материала за Всеки студент е индивидуален и базиран на много примери от икономическата реалност. Основната ни цел е да изградим функционален начин на икономическото Ви мислене, което е полезно за Държавния изпит по икономика, туризъм и статистика, но и в професионаслното Ви развитие след дипломирането.

 

При нас сами избирате кога е удобно за Вас да посещавате часовете, колко време да посещавате всеки път, да работите в наш офис или он-лайн, където е удобно за Вас. Можете да се възползвате от безплатен тест за определяне на нивото.