Български | English
 

 

 

 

 

За контакти: 

0877 / 10 30 08

 
 
 
 

Атанас С.

18/7/2019 13:33

Здравейте!
Пиша с благодарност за отделеното време, за търпението и професионализма! Студент съм в Лондон и благодарение на уроците , които имах в удобно за мен време ( Online )се подготвих успешно за изпитите в университета. Идивидуален подход е ключът към отличните резултати в работата с преподаването с г-н Тодоров! Горещо препоръчвам!

 

Валентина П.

13/6/2019 19:24

Много отзивчив и търпелив, преподава на разбираем език.
Препоръчвам услугите на г-н Тодоров. ?

Милена Г.

09/6/2019 08:40

Г-н ТОДОРОВ, е страхотен специалист, обяснява с разбиране, страхотен метод за преподаване! Препоръчвам го много !

Фатме К.

30/5/2019 20:42

Г-н Тодоров е коректен в работата си и обръща индивидуално внимание! Препоръчвам!

Сара П.

30/5/2019 13:55

Горещо препоръчвам! Г-н Тодоров обяснява с разбиране и още след първият час има резултат!?

Траяна Т.

28/5/2019 18:19

Г-н Тодоров е учител,който обяснява най вече на разбираем език. Търпелив и коректен в работата си!

Веселина И.

28/5/2019 17:08

Професионализъм и много добър подход показа Г-н Тодоров към подготовката ми по статистика. Препоръчвам силни :)

Цвети М.

19/4/2019 12:41

Препоръчвам г-н Тодоров за индивидуална помощ по проекти, много добра подготовка и разбиране на специфичността на задачата.

Георги К.

28/3/2019 16:08

Много добър преподавател. Започва с определянето на цел и план как да се постигне. Обяснява ясно и структурирано.

А. Х.

11/2/2019 23:14

Благодарение на доброто отношение и подход на г-н Тодоров си взех изпитите успешно. Ще разчитам на него и занапред. Горещо препоръчвам!

Моника Д.

09/2/2019 21:10

Най-добрият учител при когото съм ходила досега! Страхотен подход и начин на преподаване, единствения учител, с когото със сигурност ще научите нещо!

Виктор В.

09/2/2019 14:32

Чудесен преподавател, ако ви трябва помощ по гореизброените специалности, той е вашият преподавател!

Ивелин Т.

06/2/2019 16:29

Благодарности към г-н Тодоров! Професионалист в работата си! Много добър метод на преподаване и отношение към обучаващия се. Препоръчвам!

Андрей М.

29/1/2019 10:49

Истински професионалист, обяснява ясно и структурирано.

Венелин Д.

27/1/2019 23:28

Професионализъм, много добър подход и висока отговорност показа г-н Тодоров в подготовката ми по Основи на финансите и Корпоративни финанси. Благодарение на умението му да обяснява и по достъпен начин да поднесе, както теоретичния материал, така и задачите, доведе до много добри резултати. Благодарности към господин Тодоров за внимателното му отношение и за увереността, която ми даде. Чудесен преподавател.

Милена В.

25/1/2019 11:53

Искрени благодарности към г-н Тодоров! Каквото и да кажа за него ще повторя останалите коментари. Той е един страхотен преподавател. Благодарение на него постигнах добри резултати по Висша Математика. Има много внимателен подход, знае как да поднесе задачите, така че да са лесно разбираеми. Той е човек с богат опит. Препоръчвам го с две ръце!

Ралица В.

17/1/2019 19:34

Чудесен преподавател!

Цветан Д.

09/1/2019 12:19

Много добра подготовка и отношение. Преподавател на много високо ниво искащ да помогне а не да отбие номера.

Мирослав К.

07/1/2019 20:48

С една дума ще опиша г-н Тодоров, абсолютен професионалист! Много добър подход към обучаемия, много добра методика при решаването на задачите и една изключителна богата култура, мислене и аналитична способност в детайли. Попаданах случайно на този човек, но съм безкрайно благодарен, че се запознах с него! Ако наистина искате да научите математиката, статистиката - това е човекът. Пожелавам му много здраве и да продължава все така.

Радостин Д.

16/12/2018 19:10

Изказвам голямата си благодарност към г-н Тодоров.Помогна ми, страшно много с уроците и взимането на изпитите по Висша Математика.Изключителен професионалист.
Препоръчвам!

Камелия П.

14/12/2018 20:59

Препоръчвам с две ръце! Супер бързо се отзова на помощ за курса ми по микроикономика, много добри резултати оправдани с очакванията ми, със сигурност ще поддържам връзка за напред. Горещо препоръчвам!

Калоян В.

11/12/2018 20:46

Като настоящ студент в Англия, мога да изкажа само благодарности към професионалната работа на г-н Тодоров. Той откликна много бързо и положително на молбата ми за забързани курсове по статистика, подбра материали, които да съответстват на нивото, преподавано в Англия, и успя за малко време да ми представи темите по интересен, интерактивен и подробен начин, така че да разбера предмета. В рамките на няколко урока той ми представи целия материал по предмет, който в началото изглеждаше доста труден. Допълнително удобство е и възможността за провеждане на онлайн уроци. Горещо препоръчвам г-н Тодоров за уроци по статистика и математика.

Йордан Н.

09/12/2018 20:12

Уроците са детайлни и поднесени на точно такива порции, с каквито съм готов да се справя. Извадих един доста дълъг списък с изисквания, поставени ми от един западен ВУЗ като критерии. По този списък г-н Тодоров систематично, седмица след седмица ме подготвя, като разкрива в най-малък детайл всяко от нещата, които са ми нужни. Материалите с които работим са най-добрите. Мислех, че никога няма да го кажа, но решавам с интерес интеграли. ПРЕПОРЪЧВАМ

Мирослав А.

02/7/2018 20:12

Аз също препоръчвам силно г-н Тодоров. Човекът обяснява много подробно и останах доволен, макар с един урок само (говорим за статистика - решаване на задачи).

Катерина Н.

01/3/2018 17:26

Горещо препоръчвам г-н Тодоров и изказвам голямата си благодарност към него. Помогна ми в областта на Микроикономиката и съм доволна на 100%! Изкарах отличен резултат с негова помощ!

Алекс А.

15/11/2017 16:58

Като ученик на г-н Тодоров и бъдещ студент в Англия, искам да изкажа цялата си блгодарност към него в този коментар. Когато още се колебаех дали да кандидатствам икономика и да следвам стъпките на моите родители, започнах уроци при него, в неговата школа. Още от първото ни занятие той премахна всякакви съмнения у мен относно това, какво да избера като специалност и в коя сфера да продължа моето развитие. Никога не съм очаквал, че изобщо уроците, по който и да е предмет, могат да бъдат толкова интересни и интригуващи. Той използва материали по учебната система на английски университети като London School of Economics, Cmabridge и Kings's College London, за да ме подготви по-добре за следващата стъпка в моя живот. Въпросите и задачите, които ми задава, провокират критическото и аналитичното ми мислене. Той несъмнено е невероятен специалист в сферата си и винаги намира най-интересния начин да проведе своите занятия, запознавайки ви с необятния свят на икономическата наука.

Здравейте! Искам да Ви благодаря за оказаната помощ. Изпитът мина повече от добре и е взет с хубава оценка. Имаше доста неща, които трябваше и сам да уча. Все пак наученото с Вас ми помогна да си взема ипита с висока оценка. Още един път благодаря и успех!

Стефан, Мюнхен

-------------------------

Здравейте, казвам се Катрин и бях скъсана по Висша Математика 1 част в Санто Център ми помогнаха да си взема изпита успешно. Най-приятно впечатление ми направи спокоината учебна среда, внимателното обяснение на материала и удобното работно време. Препоръчала съм ги на мои колеги и те също са много доволни.  Благодаря Ви за търпението !!!

Кати.

-----------------------

Много компетентна и фокусирана подготовка. За кратко време наваксах пропуските и разбрах задачите за интеграли и производни. Помогнаха ми и за домашното да се справя с него сам.

Поздрави Борис.

------------------

Синът ми имаше двоика за срока по математика. Трябваше да се действа бързо и с разбиране и търпение. Преподавателят си свърши работата спрямо нашите нужди. Спокойно, професионално и за кратко време.

Спасова

-------------------------

Уча в Англия и имах сериозни затруднения по Статистика и количествени методи в управлението на английски. Трябваше ми бавно и спокойно преподаване, защото нямах знания, а лекциите бяха много трудни за мен. Започнах подготовка он-лайн и за по-малко от месец се подготвих за двата си изпита, които взех успешно от първия път. Силно препоръчвам САНТО ЦЕНТЪР за подготовка, защото хората там са професионалисти, работят бързо и коректно и най-вече съобразяват се със свободното време на студента.

Моника Тенева

----------------------------------

Бързо, компетентно и спокойно - така мога да опиша подготовката си при тях. За седмица взех с петица изпит по Статистика, на който бях късана два пъти. препоръчвам на всеки, които си цени времето, парите и усилията. Благодаря за индивидуалното отношение.

Димитър,

Берлин, Германия

----------------------------------

Благодаря за отделеното време и внимание при моята онлайн подготовка по икономика. Получих отлична оценка на домашните, които ми разработиха, и взех изпита с 6. Най-важно за мен беше, че се съобразиха с голямата часова разлика между България и Щатите. Със задружни усилия постигнахме това, от което се нуждаех.

НА ДОБЪР ЧАС!!!

Атанас, USA

------------------------

Много съм доволна от индивидуалните уроци по Висша Математика 1 и 2 част в САНТО ЦЕНТЪР. работихме изцяло индивидуално, съобразиха се с моите знания и пропуски, надградихме знанията и успях да си взема изпита по висша математика от първия път. Ако сте студент и ви предстои изпит по висша математика доверете се на САНТО ЦЕНТЪР за частни уроци.

Живка Петрова

--------------------------

Здравейте, искам да искажа благодарност към Санто Център за подготовката по Статистика и изготвянето на домашната ми работа по статистика. Преподавателя работи индивидуално с мен, помогна ми с трудните задачи и теория и ме подготви да си взема изпита по статистика успешно. Препоръчвам на всички студенти да се доверят на Санто Център за индивидуални уроци по Статистика.

Ангел Минев

------------------------------