Български | English
 

 

 

 

 

За контакти: 

 

0877 / 10 30 08

 
 
 
 

Здравейте! Искам да Ви благодаря за оказаната помощ. Изпитът мина повече от добре и е взет с хубава оценка. Имаше доста неща, които трябваше и сам да уча. Все пак наученото с Вас ми помогна да си взема ипита с висока оценка. Още един път благодаря и успех!

Стефан, Мюнхен

-------------------------

Здравейте, казвам се Катрин и бях скъсана по Висша Математика 1 част в Санто Център ми помогнаха да си взема изпита успешно. Най-приятно впечатление ми направи спокоината учебна среда, внимателното обяснение на материала и удобното работно време. Препоръчала съм ги на мои колеги и те също са много доволни.  Благодаря Ви за търпението !!!

Кати.

-----------------------

Много компетентна и фокусирана подготовка. За кратко време наваксах пропуските и разбрах задачите за интеграли и производни. Помогнаха ми и за домашното да се справя с него сам.

Поздрави Борис.

------------------

Синът ми имаше двоика за срока по математика. Трябваше да се действа бързо и с разбиране и търпение. Преподавателят си свърши работата спрямо нашите нужди. Спокойно, професионално и за кратко време.

Спасова

-------------------------

Уча в Англия и имах сериозни затруднения по Статистика и количествени методи в управлението на английски. Трябваше ми бавно и спокойно преподаване, защото нямах знания, а лекциите бяха много трудни за мен. Започнах подготовка он-лайн и за по-малко от месец се подготвих за двата си изпита, които взех успешно от първия път. Силно препоръчвам САНТО ЦЕНТЪР за подготовка, защото хората там са професионалисти, работят бързо и коректно и най-вече съобразяват се със свободното време на студента.

Моника Тенева

----------------------------------

Бързо, компетентно и спокойно - така мога да опиша подготовката си при тях. За седмица взех с петица изпит по Статистика, на който бях късана два пъти. препоръчвам на всеки, които си цени времето, парите и усилията. Благодаря за индивидуалното отношение.

Димитър,

Берлин, Германия

----------------------------------

Благодаря за отделеното време и внимание при моята онлайн подготовка по икономика. Получих отлична оценка на домашните, които ми разработиха, и взех изпита с 6. Най-важно за мен беше, че се съобразиха с голямата часова разлика между България и Щатите. Със задружни усилия постигнахме това, от което се нуждаех.

НА ДОБЪР ЧАС!!!

Атанас, USA

------------------------

Много съм доволна от индивидуалните уроци по Висша Математика 1 и 2 част в САНТО ЦЕНТЪР. работихме изцяло индивидуално, съобразиха се с моите знания и пропуски, надградихме знанията и успях да си взема изпита по висша математика от първия път. Ако сте студент и ви предстои изпит по висша математика доверете се на САНТО ЦЕНТЪР за частни уроци.

Живка Петрова

--------------------------

Здравейте, искам да искажа благодарност към Санто Център за подготовката по Статистика и изготвянето на домашната ми работа по статистика. Преподавателя работи индивидуално с мен, помогна ми с трудните задачи и теория и ме подготви да си взема изпита по статистика успешно. Препоръчвам на всички студенти да се доверят на Санто Център за индивидуални уроци по Статистика.

Ангел Минев

------------------------------